Over mij

Ik ben Coralien (40 jaar), getrouwd en  moeder van 3 jongens en woon met ons gezin in Kapelle (Zeeland). Ik houd van mijn gezin en van samen zijn met familie en vrienden, van 'hart tot hart' gesprekken, van de natuur en van leren en ontwikkelen.

Het is mijn passie en verlangen om anderen te begeleiden in persoonlijke groei en processen die leiden naar herstel. Zodat er meer ruimte komt voor vrede, vreugde en verbinding in jezelf en met je naaste en omgeving. 

Ik heb in mijn leven geworsteld met perioden van depressie, angst en onzekerheid. Door de juiste hulp ben ik hier sterker uit gekomen en is bij mij het verlangen gegroeid om mensen te ondersteunen in het ontwikkelen van een gezonde relatie met zichzelf en anderen. 

Wat mij typeert als coach en therapeut: oordeelvrij, liefdevol, geduldig, veilige omgeving, betrouwbaar, doortastend. 

"Haar manier van contact leggen, luisteren en doorvragen geven je het gevoel dat ze je echt ziet en hoort.

Het is een fijne, lieve vrouw die door haar humor de sessies laagdrempelig en prettig maken. Ik voel me altijd op mijn gemak bij haar en ga er nooit vandaan zonder nieuwe inzichten".

Vrouw, 31 jaar

 

Ik ben zelf christen; ik geloof dat God de Bron van mijn leven is en dat ik vanuit Gods genade naar mijzelf en de ander mag kijken. Ik heb in mijn leven en persoonlijke groei ontdekt hoe waardevol het is om God als bron van heling te betrekken; uit Zijn onvoorwaardelijke genade en liefde putten is voor mij onmisbaar geworden. 

Als jij ook christen bent en je wil God in jouw proces betrekken,  dan bied ik christelijke coaching en therapie aan. In de interventies die ik aanbied ga ik uit van de Bijbel als hét woord van God. 

Of misschien ervaar je juist belemmeringen in je geloofsleven. Dan kan het waardevol zijn om te onderzoeken hoe jij denkt, voelt en handelt als het gaat om God. 

 

Opleiding en ervaring

Ik heb na het afronden van de HBO-V  jaren in de wijkverpleging gewerkt en werk sinds begin 2022 ook als ZZP-er in de zorg, met name in de particuliere zorg bij cliënten aan huis. Inmiddels heb ik door de groei van mijn praktijk mijn werk als verpleegkundige moeten terugbrengen tot nog af en toe een dienst werken. 

De afgelopen jaren heb ik de cursus Pastorale Counseling en de opleiding Psychosociale Basiskennis gevolgd en in september 2021 ben ik gestart met de 4 jarige post-Hbo beroepsopleiding tot Integratief coach en therapeut. Ook ben ik in 2021 gestart met mijn praktijk voor psychotherapie vanuit een integratieve benadering. Mijn praktijkruimte bevindt zicht achter onze woning in Kapelle.

In februari 2023 heb ik mijn coachdiploma behaald en ben ik gecertificeerd 'integratieve coach'. 

 

Omdat mijn persoonlijke ontwikkeling even zo belangrijk is als het opdoen van kennis, heb ik zelf ook therapie bij een integratief therapeut. Therapie volgen is zelfs een verplicht onderdeel van mijn studie. Ook werk ik gedurende mijn opleiding onder supervisie, met als doel professioneel te groeien door te reflecteren op eigen werkervaringen. 

Imiddels ben ik nu, half 2024, toe aan het laatste jaar van mijn opleiding. Dat betekent dat het einde van mijn studie en diplomering in zicht komen. 

 

- Je bent van harte welkom! -

 

Registraties

  • KvK nr 84264454
  • Ik ben aangesloten als student-lid bij het NVPA, beroepsvereniging voor gespecialiseerde psychosociaal therapeuten; lidnummer 105152.
  • In het kader van de wet Wkkgz ben ik aangesloten bij de SCAG, die voor cliënten binnen de complementaire zorg als klachtenfunctionaris beschikbaar is.

There is a crack in everythingThat's how the light gets in

Leonard Cohen

 

Kvk 84264454