-2024-

Ik heb de gesprekken met Coralien als erg fijn ervaren. Eerder had ik gesprekken bij andere therapeuten, maar bij Coralien vielen de stukjes op zijn plek. De handvaten die ik kreeg waren duidelijk en maakte Coralien bijvoorbeeld inzichtelijk met iets uit te tekenen of op een andere manier visueel te maken. Daarnaast ervoer ik dat ze zich goed voorbereide en wist waar we het over gehad hadden. Als laatst vond ik het christelijke karakter ook mooi, hoe dat in de gesprekken terug kwam. Of tijdens oefeningen/ visualisaties. 

 Ik raad Rejoice van harte aan. Het is een veilige plek waar je je verhaal kunt doen, nieuwe inzichten kunt krijgen en waar je gehoord wordt. Je komt er sterker en wijzer uit.

Linda, 34 jaar 

 

-2024-

De gesprekken waren fijn. Een luisterend oor. Als ik iets vertelde, zat er geen oordeel aan vast. Ik kon goed mezelf zijn.

Ik stond op de wachtlijst van De Viersprong, en wilde toch iets in de tussentijd. Zo kwam ik bij Rejoice terecht, ik ben blij dat ik dat heb gedaan. Het heeft mij geholpen met de eerste stappen van mijn proces. (Het accepteren dat ik bepaalde stoornissen heb en hoe ik rustig tot mezelf kan komen).

Ik voelde me op mijn gemak, en wist dat alles wat er gezegd was, tussen ons bleef. Ook toen mijn gezin meeging, besprak ze van tevoren wat er wel of niet gezegd kon worden, ik vond dit heel fijn.

Heel erg bedankt hiervoor!

Vrouw - 18 jaar 

 

-2024- 

Ik heb contact opgenomen met Coralien, omdat ik op zoek was naar rust in mijn hoofd/leven en minder wilde 'moeten'. Ik wilde ook graag weer leren luisteren naar mezelf en ontdekken wat ik leuk vond als niets meer moest. Ik wilde leren omgaan met (te) hoge verwachtingen van de dag, van mijn prestaties op werk en van hoe ik me zou moeten voelen. Wie ik was en wat ik leuk vond was ik even kwijt. Ik weet nog dat ik het een hele stap vond en niet goed wist of ik wel reden genoeg had om het traject te starten, maar nu denk ik: go!

Ik heb geleerd dat je delen van jezelf los kunt zien van je identiteit om er vanaf een afstand naar te kunnen kijken en hoe je kunt werken aan een gezonde balans. Ik heb geleerd vanuit welke coping-mechanismen ik kan reageren en hoe ik hier door nieuwe ervaringen verandering in kan brengen. En bovenal dat er in een periode van rust juist zoveel gebeurd!

Van somber, negatief en veel lichamelijke klachten ben ik nu weer energiek aan het werk. Als het nodig is kan ik signalen veel eerder oppikken en daar naar handelen of door mijn grenzen aan te geven. 

Ik vond het altijd zo bijzonder dat Coralien me echt helemaal begreep en zich zo goed kon verplaatsen in mijn situatie. Ik voelde daarom altijd een hele open sfeer die de ruimte geeft om je kwetsbaar op te stellen. Ik vond de sessies misschien gek genoeg zelfs leuk, omdat ik merkte dat ik nadien met een verbreed perspectief de deur weer uitstapte. Nogmaals bedankt!

Nadine -  22 jaar 

 

-2024-

Tijdens een kennismakingsgesprek met Coralien van Rejoice Coaching en Therapie voelde ik een open en fijne sfeer, ik kon heel goed mijn verhaal bij haar kwijt. Ondanks dat het niet altijd even makkelijk was om me open te stellen en dieper in mijn gedachten te graven ben ik zonder oordeel vanuit Coralien een stuk verder gekomen in het relativeren van mijn gedachten. Ook heb ik verschillende technieken/handvatten meegekregen om mijzelf meer te kunnen ontspannen in sommige situaties.

Er is ruimte om aan te geven waar ik moeite mee had. 

Na de eerste stap om de basis stabiel te krijgen en de daarop volgende stappen om specifiek met bepaalde blokkades in mijn gedachten aan de slag te gaan  ben ik duidelijk gegroeid in mijn welzijn en na een jaar heb ik mijn sessies positief afgesloten, met de wetenschap dat ik altijd weer terug kan gaan mocht dit nodig zijn.

Ik raad Rejoice Coaching en Therapie dan ook van harte aan om de eerder genoemde redenen; openheid, oordeel loos en een veilig gevoel zijn dan ook de woorden die bij mij als eerste opkomen.

Geert, 34 jaar 

 

-2023- 

Betrokken, professioneel, kundig, vertrouwd en veilig, zo voelde het als ik gesprekken had bij Coralien. Op een rustige maar effectieve manier hielp ze mij om te ontdekken waar bepaalde patronen, gedachten en emoties vandaan kwamen. Met haar hulp mocht ik me verder ontwikkelen. Ik vond het erg fijn dat in bijna alle gesprekken het geloof terug kwam.

Bedankt!!!!

Mirjam - 35 jaar

 

-2023- 

Ik kijk met een heel fijn gevoel terug op de periode van coaching bij Coralien. Ik ben me bewust gaan worden van mijn eigen gedrag en kan nu beter mijn grenzen bepalen en aangeven.

De gesprekken met haar heb ik als prettig en waardevol ervaren. Coralien is een vrouw die oprecht meeleeft als het leven soms tegen zit en die deelt in de blijdschap als er stappen genomen worden in herstel.

Dat zij in haar coaching het christelijk geloof betrekt, heb ik als heel waardevol ervaren.

Ik kan het iedereen van harte aanraden!

Anneke - 40 jaar

 

-2023-

Een jaar terug ging het met mij niet zo heel lekker. Ik had weinig motivatie en energie om dingen te doen. Met school ging het toen ook niet zo lekker en thuis ging het ook niet altijd even goed.

Ik was erg onzeker en keek eigenlijk een beetje neer op mezelf. 

Door de verschillende sessies en opdrachten die we hebben gedaan ben ik veel te weten gekomen over mezelf en over hoe dingen werken in mijn hoofd. En omdat ik die dingen nu weet snap ik ook beter waarom ik bepaalde dingen doe of denk. Ik weet nu ook beter wat wel en wat niet goed voor me is.

Op dit moment heb ik het gevoel dat ik veel sterker sta dan een jaar terug, ik heb weer energie om dingen te doen, heb zin in mijn werk en in school. Thuis gaat het gelukkig ook goed en in de relatie ook steeds beter.

Ik vond het altijd erg fijn om naar je toe te gaan. Tegen jou kon ik alles zeggen en heb ik me geen moment ongemakkelijk of iets gevoeld als ik bij jou was. Het was niet altijd even makkelijk maar het hielp wel altijd.

Je hebt me heel erg geholpen en daar wil ik je voor bedanken.

Marlène -   18 jaar

 

-2023-

Ik heb Coralien leren kennen als een bewogen en invoelende vrouw. Ik voelde me gehoord en begrepen.
Wat ik met name heel erg waardeer is dat ze het christelijke geloof en de liefde van God betrekt in de gesprekken. Ook is er veel diepgang mogelijk, waardoor je bij de kern van angsten en verdriet komt. Hierdoor heb ik mezelf beter leren begrijpen. De inzichten hierin hebben mij heel veel geholpen.
De opdrachten helpen mij om actief te oefenen met waar we het in de gesprekken over hebben gehad. Hierdoor leer ik eerder te signaleren bij mezelf wat er gebeurt en wat ik er mee kan doen.
Ik ben dankbaar dat ik dit traject bij Coralien heb mogen doorlopen. Het heeft me hoop en vertrouwen gegeven in de toekomst.

Karina, - vrouw, 34  jaar

 

- 2023 -

Voordat ik met de coaching startte was het een chaos in mijn hoofd. Allerlei stemmen van buitenaf die me, goedbedoeld, een richting op duwen. Door de gesprekken met Coralien kreeg ik inzicht in wat ik nu eigenlijk zelf wilde. Met het talentenspel kreeg ik meer inzicht waar ik goed in ben. Het duurde lang voordat ik de stap naar coaching zette, maar ik had het veel eerder moeten doen!

Vrouw - 37 jaar 

 

-2023-

Ik ben blij dat ik hulp heb gezocht bij Rejoice. Ik zat in de knoop, mijn hoofd was een chaos. Ik had moeite met mijn gevoelens en had het gevoel dat ik het ook weg ging stoppen. Ik had een negatief zelfbeeld... ook met alle rouw en verdriet van onze kinderen en daarbij de omgeving die daar zo anders mee omgaat. Ik had een muurtje om me heen gebouwd.

Al in het eerste gesprek gebeurde er iets moois, iets wat me heel erg raakte. Toen had ik ook meteen vertrouwen in het vervolg.

De volgende sessies waren best heftig en emotioneel, maar ik ging steeds met een opgelucht gevoel naar buiten. Na mijn tweede bezoek voelde ik me al stukken beter.

Inmiddels zijn de blokkades weg en stroomt de energie weer. Ook is mijn creativiteit weer terug én het belangrijkste, mijn gevoel.

Ik ben Coralien ontzettend dankbaar voor de manier waarop zij mij heeft begeleid. Met veel warmte, vertrouwen en respect.”

Dankjewel!

John - 40 jaar

 

- 2023 -  

"De gesprekken met Coralien waren fijn. Ze is een vriendelijke, open vrouw met oog voor het hart. Doordat ze de juiste vragen stelde, werd ik aan het denken gezet en zag ik verbanden die ik eerder niet zag. Juist ook door het systematisch werken maakte ze met playmobile poppetjes visueel wat relaties, gedachten en aannames in mijn leven betekenden.

Maar vooral vond ik het fijn dat ze werkt vanuit de Bron van liefde en leven, waardoor God juist in zo'n belangrijk proces betrokken wordt. Niet als zoetsappige 'mantel der liefde', maar als Persoon in mijn leven".

Anne - 36 jaar

 

- 2022 -

"Door de gesprekken met Coralien heb ik leren inzien hoe negatieve gedachtenpatronen mijn dagelijks leven beïnvloedden en dat angsten te overwinnen zijn.

Haar manier van contact leggen, luisteren en doorvragen geven je het gevoel dat ze je echt ziet en hoort.

Het is een fijne, lieve vrouw die door haar humor de sessies laagdrempelig en prettig maken. Ik voel me altijd op mijn gemak bij haar en ga er nooit vandaan zonder nieuwe inzichten".

D. van Dijk - vrouw 31 jaar

 

- 2022 - 

"In de gesprekken heb ik mezelf beter leren kennen. Ik kwam achter dingen waarvan ik niet wist dat het mijn huidige manier van denken beïnvloede. Tijdens de gesprekken kreeg ik handvaten mee om hier beter mee om te gaan. Er kwam naar voren dat ik veel om bevestiging vraag om mijzelf moed te geven dat ik iets kan of goed heb gehandeld in een situatie.

Ik pas de handvaten toe in de praktijk en merk dat ik minder bevestiging nodig heb (ook al blijft het nog moeilijk). Ik merk dat mijn negatieve gedachten meer naar de achtergrond gaan het positieve overneemt. 

Tijdens de gesprekken voelde ik mezelf veilig en op mijn gemak. Ik durfde dingen te zeggen die ik normaal niet tegen anderen zeg, hierdoor ontdekte ik dat het ook een stukje opluchting geeft om het met anderen te delen en mijn kijk hierop te veranderen".

Naomi -  23 jaar

 

- 2022- 

"Het was fijn om met Coralien dingen te delen. Ze voelde mee, dat voel je! En alleen deze twee dingen maakt het al lichter. Misschien ben je op deze site terecht gekomen, maar durf je niet om hulp te vragen. Ik heb er ook lang mee gewacht. Maar dat had echt niet gehoeven. Ze is héél behulpzaam, meelevend en gastvrij!"

Vrouw - 21 jaar 

 

- 2022 - 

"De gesprekken met Coralien hebben mij heel erg geholpen te zien waar bepaalde gedachten vandaan komen. Door praktische oefeningen te doen leerde ik deze te herkennen, erkennen en hoe daarop te reageren. 

Vooral deze praktische kant van haar coaching vind ik waardevol. 

Het voelde meteen heel vertrouwd, ze luistert heel intens, reageert empathisch, maar is ook doortastend met een heerlijke vleug humor".

Vrouw - 43 jaar

 

- 2022 -

"De gesprekken waren zeer waardevol, ik heb het als zeer positief ervaren.
Ik kreeg mijn valkuilen voor mezelf duidelijk en kan deze nu herkennen en vervolgens proberen hier op een juiste manier mee om te gaan".

Ineke - 54 jaar 

 

- 2022 -

"Fijne gesprekken gehad met Coralien, waarin ik mijn gevoel durfde uit te spreken.  De gesprekken waren best confronterend, maar daardoor geleerd om met het verleden om te gaan. En te buigen naar iets positiefs".

Lynette - 49 jaar 

 

 

 

Psychosociaal therapeut - coach 

Kvk 84264454