Wat je geloofsovertuiging ook is; Iedereen is welkom bij REJOICE om te groeien en te bloeien. 


Sommige mensen hebben een christelijke achtergrond. Als dat voor jou geldt, dan weet je dat alles waar je mee worstelt invloed kan hebben op je geloofsbeleving. En soms kun je er dan helemaal mee vastlopen. Omgekeerd kan het ook zijn dat het juist bepaalde geloofsovertuigingen zijn waardoor je vastloopt. Je Godsbeeld of mensbeeld heeft dan een vorm aangenomen waardoor je in conflict komt met jezelf en de wereld om je heen.

Groeien in het geloof

Als je worstelt met jezelf en je geloof kan dit geloofsvragen opleveren. Ook kan het je gevoelens van schuld en te kortschieten geven. Somberheid en angstgevoelens kunnen zo'n invloed op je hebben, dat je twijfelt aan je geloof en of God je wel echt ziet. In coaching en therapie kijk ik samen met jou wat jouw gevoelens en belemmeringen ten opzichte van God zijn, en hoe dit op een gezonde en christelijke manier kan worden opgelost. 

De levensproblemen die je hebt vanuit jouw christelijke geloofsovertuiging worden ook behandeld tijdens de interventies. We kijken samen naar wat meespeelt ten opzichte van jouw geloof. We gebruiken het geloof als een krachtbron voor innerlijk herstel.

 

Je bent waardevol

Niet om dat wat je doet,

maar om wie je bent