Contact - tarief 

 

Ervaar je dat je wel wat inzichten en ondersteuning kunt gebruiken om opnieuw in verbinding met jezelf (en je naasten) te komen?

Stuur me gerust een appje, mailtje of bel me voor meer informatie.

 

Wat bied ik je?

  • Geen verwijsbrief nodig 
  • Na aanmelding via de mail, telefoon of app neem ik contact met je op om je even te spreken en indien wenselijk een afspraak voor een sessie te plannen. Deze  eerste sessie is vrijblijvend, zodat je kunt ervaren of mijn manier van werken bij jou past. Hierna kun je aangeven wel of niet verder te gaan. (Deze eerste sessie wordt wel in rekening gebracht).
  • Een tarief van 65 euro per sessie (sessieduur 60 minuten, vrijgesteld van BTW). Per september 2024 is het tarief 70 euro per sessie. Na afloop van de sessie ontvang je per mail een factuur.
  • Afzeggingen worden niet in rekening gebracht wanneer deze tijdig (48 uur of langer van te voren) telefonisch worden doorgegeven.

 

Mijn werkdagen zijn ma- vrijdag van 9u tot 17u, wisselend per week i.v.m. mijn opleidingsdagen. Na afloop van een sessie plannen we met de agenda's bij elkaar de volgende afspraak.

 

Ter informatie

* Voor behandeling in de reguliere GGZ 'moet' je eerst je eigen risico opmaken; de kosten voor de behandeling voor psychische problemen worden nl. verrekend worden met je eigen risico. Voor dat bedrag heb je ook een traject in de niet reguliere zorg, zonder wachttijden. Vervolgens 'krijg' je in de reguliere ggz 5 gesprekken aangeboden en als je door wilt gaan heb je een diagnose nodig.

*Vaak willen werkgevers wel mee betalen aan persoonlijke therapie of coaching. Ga hierover dus zeker het gesprek met je werkgever aan.

Uitkeringsinstanties hebben mogelijk een re‑integratiebudget voor je beschikbaar. In dat geval maak ik voor jou of jouw werkgever een offerte.

*Ben je lid van een kerkelijke gemeente? Dan is mijn ervaring dat je bij de diaconie van je kerkelijke gemeente de vraag kan neerleggen voor financiële ondersteuning voor christelijke hulpverlening.

 

Neem vrijblijvend contact op!

            De doelgroep waar ik mij op richt zijn volwassenen (18 jaar of ouder).

 

Adres: Maalstede 43, Kapelle

T: 06 20539381

info@rejoiceforlife.nl

 

Studentlid bij de NVPA     

In opleiding bij Groundwork; www.groundwork.nl